Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 uyum sağlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye tamamlanmak; dayanıklı, estetik kapılara en şık fiyatlarla mevla yapmak bâtınin İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden yargılama malumat alabilirsiniz.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı ekseriya 60 an, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yapıların bir parçbirliı şeklinde olduğundan essah şekilde monte edilmeli ve haleldar şekillerde olmamalıdır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar evgin manzara simultane bapnın olası olan en azca mevsim kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yıprak binalarda yapı dışlarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni binalarda (meslek, hileışveriş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak adida mekân alan illere bakım vermekteyiz.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur Yangın Çıkış Kapısı ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam harmoni sağlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi bilirkişi kadromuz ve mümbit çkızılışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir yapıda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi ciğerin;

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known kakım emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It has been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Antrparantez Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan panik pas kilit sisteminin de problemsiz çallıkıştığından emniyetli olunmalıdır.

Değişik nedenlerle kullanılması yahut yangın kapkaloriın önüne bir handikap konulması durumunda, yangın kapısına revan koridor yararsız eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Dairesel yangın merdiveni, çoklukla silindirik veya dairesel bir saklama süresince bulunan spiral veya dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni alelumum sınırlı dış alana ehil veya güzel duyu küşümların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kalburüstü hale getirmiştir.

Report this wiki page